2020-08-24

A Budaörsi NŐ – 10 jó cselekedet

2015-ben indult útnak A Budaörsi NŐ fotókiállítás, aminek keretén belül minden évben 10 olyan budaörsi nő került bemutatásra, akinek élete, munkássága példaértékű.

 

A projekt 2020-ban ünnepelte 5 éves évfordulóját, aminek alkalmából egy rendkívüli kiállítással készültek a budaörsi nők.

A Budaörsi NŐ jubileumi fotókiállítás március 8-a óta megtekinthető a budaörsi Városháza aulájában, így a jubileumi kiállításból Guiness Rekord kiállítás lett, hisz még soha ilyen sok időn keresztül nem voltak kiállítva képek a Városháza Aulájában.

2020. november 19-ére volt meghirdetve az első A Budaörsi FÉRFI fotókiállítás, hogy az urak is a reflektorfénybe kerülhessenek. A rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel viszont az idei kiállítás elmarad.

A szervezők tervei szerint ennek pótlására 2021-ben kerül sor, de addig is várják az ajánlásokat abudaorsiferfi@gmail.com e-mail címre.

 

Hogyan tovább?

Amíg a lehetőségek nem lesznek adottak egy új kiállítás megnyitásához, addig  egy különleges kezdeményezéssel készül A Budaörsi NŐ. 

10 jó cselekedet címmel indul el a legújabb projekt, aminek az a lényege, hogy a már kitüntetett Budaörsi Nőknek 2020. március 8-ig 10 jó cselekedetet kell végrehajtaniuk.

Az első jó cselekedetre szeptember 1-én kerül sor, amiről A Budaörsi NŐ közösségi oldalán és a helyi médiákban is találnak majd részletes beszámolót.

A kezdeményezésbe viszont szeretnének mindenkit bevonni! Így a szervezők szeptember 2-től várják a budaörsiek jócselekedeteit bemutató fotókat, videókat és leírásokat abudaorsino@gmail.com e-mail címre. A részletes felhívás szeptember 2-án lesz nyilvános.

 

Legyünk jót, tegyünk jót!

You may also like...