Hajadományozás

10 jó cselekedet címmel indult el a legújabb projekt Budaörsön, aminek az a lényege, hogy a már kitüntetett Budaörsi Nők közül azoknak, akik ezt vállalják 2021. március 8-ig 10 jó cselekedetet kell végrehajtaniuk.

 

Az első jó cselekedetre szeptember 1-jén került sor, amiben Németh Andrea (fodrász), Fodor Bettina (Curly Hajadományozó Alapítvány) és Marcinka-Májer Emese vettek részt.

 

Az első jó cselekedetben A Budaörsi NŐ és a Curly Hajadományozó Alapítvány összefogásának köszönhetően 2021. március 8-ig, valódi hajból készült parókákat adnak térítésmentesen olyan daganatos betegeknek, akiknek a betegségükből adódóan kihullott a hajuk.

Minden esetben egyedi paróka készül, amit az igénylő fejformájának megfelelően alakítanak ki. A Budaörsi NŐ közösség nyomon követi a haj útját a vágástól a paróka átadásáig.

Minden jó cselekedethez bárkinek lehetősége van csatlakozni!

A résztvevők elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a főszervező Marcinka-Májer Emese elsőként ajánlotta fel a saját haját a parókák elkészítéséhez.

 

 

Ehhez a projekthez hajadományozóként és paróka igénylőként is lehet bárkinek csatlakozni abudaorsino@gmail.com e-mail címem, vagy telefonon a +36/70-285-5287-es telefonszámon.

Legyünk jók, tegyünk jót!