RAJZPÁLYÁZAT!

 A Budaörsi NŐ közösség rajzpályázatot hirdet 10 éves kortól 99 éves korig! Itt bárki szabadon engedheti a fantáziáját, és még jutalom is jár érte! 

A feladat az elképzelt budaörsi Barack család tagjainak, vagy a család egészének megrajzolása. A technika szabadon választott, a méret A/4-es. 

A verseny 50 000 Ft összdíjazású, és különböző tárgyi nyeremények is várják a legkreatívabb pályázókat.

Az elkészült alkotásokat egy grafikus fogja digitalizálni, és a közösség egy mese sétáló létrehozásához fogja felhasználni a szereplőket.

Május utolsó hétvégéjén kerül átadásra Budaörs első sétálója. A sétáló a diósdi Dió Döme sétálójához csatlakozva jön létre.

Az első sétáló útvonalán Barack Pali fogja elkalauzolni a túrázókat.

 

Idővel szeretnénk minden családtag számára létrehozni egy sétálót, hogy Budaörs egészét be tudjuk mutatni az érdeklődőknek, a budaörsieket pedig kalandokra hívni.

 

De mi az, amit tudhatunk a Barack családról?

 

A Barack család 5 tagú.

Barack Pál: az édesapa 40 éves, aki nagyon szeret kirándulni a fiával, rajong a családjáért. A barackpálinka főzése a hobbija, de csak mértékkel fogyasztja, inkább a barátainak szokta készíteni, és ajándékba adja nekik. Saját címkét is készít az egyedi kis palackjaira.

 

Barack Pali: a fiú, 15 éves, nagyon szereti a természetet, imádja a kalandokat. Nem tud egy helyben maradni, mindig keres valamit, vagy felfedez. A kedvence a palacsinta. Nagyon talpraesett, mindent tud az erődről és a lakóiról. Imád olvasni, sokat sportol.

 

Barack Bori: az édesanya, 35 éves, imád sütni, főzni. Nagyon szereti a lekvárokat, otthon sokat készít a családjának és a barátainak. Barackos süteményeinek a hírét mindenki ismeri. Imádja a cukrászdákat és az éttermeket. Szívesen beül a barátnőivel egy kávéra, teára, vagy egy pohár finom borra, mert tudja, hogy nagyon fontos, hogy ápolja a baráti kapcsolatait. Szeret kikapcsolódni, társaságban lenni.

Mindig mosolygós, jókedvű, tele szeretettel. Sokat van otthon a gyerekeivel, de dolgozik is, jól összehangolja a munkát a magánéletével. Mindent megtesz a családjáért!

 

Barack Borka: a kislány 5 éves, mindene a játék. Kedves és szófogadó, imádja az állatokat. Kedvence Bors nevű német dog kutyájuk. Nagyon sok időt töltenek együtt, mindig együtt játszanak. Szeret a természetben lenni, és kisgyermek kora ellenére imádja a zöldségeket. Mindenből tud várat, bunkert építeni, és rendszerint átrendezi a házat, ha a szülei kicsit nem figyelnek oda.

 

Barack Bors: a kutya, 5 éves, német dog. Borka születése óta van a Barack családdal. Nagyon barátságos, szürke színű, a mellén egy fehér folttal. Hatalmas füle ide-ode lifeg, amikor Borka elé fut. Bors olyan magas mint Borka, akár lovagolhatna is rajta a kislány. Bors kicsit félénk, de mindenkit szeret. Ha nem figyelsz, beleül az öledbe.

 

A rajzpályázatra jelentkezni e-mailen (abudaorsino@gmail.com), vagy telefonon (+36/70-285-5287) lehet.

A rajzokat 2024. március 1-ig kell eljuttatni A Budaörsi NŐ közösség számára.

Az eredményhirdetésre és díjátadó ünnepségre március 8-án, Nőnapkor kerül sor.