Kutyás felvonulás

A hetedik jó cselekedetben a négylábúakra szeretnék fókuszálni ezért 2021. november 21-én vasárnap egy közösségi kutyás felvonulást szervezünk, aminek az a célja, hogy felhívjuk a figyelmet a felelős állattartásra és arra, hogy ha egy új családtagot szeretnénk otthonunkba fogadni, akkor nem minden esetben egy kölyök vásárlása a megoldás, hanem vannak más alternatív megoldások is.

 

A Budaörsi NŐ közösség a Dr. Rex Kutyás Egyesülettel összefogva szeretne támogatni egy kutyamentő csapatot, a TRI DOGS Alapítványt, akiknek már hosszú évek óta a mentés körül forog az életük.

Sajnos, Magyarországon az állatvédelem nagyon gyerekcipőben jár, rengeteg bajba került, kidobott, bántalmazott, magára hagyott kutyák, cicák harcolnak a túlélésért, és egy jobb jövő reményéért.

A TRI DOGS Alapítvány a sok kölyök, felnőtt, megunt, leadott állatok mentése mellett, a félős, agresszív, bántalmazott, fizikailag és lelkileg sérült kutyusok rehabilitációjára specializálódott.

A kutyás felvonulás alkalmával a résztvevőknek lesz lehetősége megismerkedni az Alapítvánnyal és információt kapnak az örökbefogadás menetéről is.

A helyszínen támogathatják az Alapítványt adományukkal, de ha egy megunt, használt pokrócot magukkal hoznak, a kutyusok azt is nagyon hálásan fogadják, hiszen ezek azok a dolgok a kutyatáp mellet, amiből sosincs elég.

 

A felvonulás a PostART-ról indult 10 órakor. Azt kérjük a résztvevőktől, hogy 9:45 re érkezzenek meg a helyszínre.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött. E-mailben kell jelezni ha valaki szeretne részt venni a programon: abudaorsino@gmail.com címen.

Fontos, hogy írják bele a levelükbe, hogy hány két lábú és négylábú szeretne csatlakozni a felvonuláshoz. A séta végállomása a Dr. Rex Kutyás Egyesület tanuló pályája lesz a Rákóczi utca 40-ben, ahol szervezett kutyás programokkal várják az érdeklődőket. Lesznek sorversenyek, kutyás bemutatók és érdekességek.

 

Az oktatópálya kapujára kifüggesztett házirend betartása mindenki számára kötelező! A programok 11:30-ig tartanak. 

NAGYON FONTOS, HOGY aki szeretne részt venni a programon az írásban jelezze! 

Senki ne felejtse el, hogy a Kakitündér nem létezik, ezért mindenki hozzon magával gyűjtőzacskót!