2020-08-30

10 jó cselekedet – Curly Hajadományozó Alapítvány bemutatkozása

A Budaörsi NŐ – 10 jó cselekedet projekt első együttműködő partnere a Curly Hajadományozó Alapítvány. Az ő közreműködésüknek köszönhetően 2021. március 8-ig lehetőségünk nyílik valódi hajból készült parókákat adni olyan rákbetegeknek, akik a betegségükből adódóan megkopaszodtak.

 

Várjuk azoknak az embereknek a jelentkezését, akik élnének ezzel a lehetőséggel! Kérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot abudaorsino@gmail.com e-mail címen vagy a +36/70-285-5287-es telefonszámon.

 

 

A Curly Hajadományozó Alapítványunkkal karitatív elgondolás mentén szeretnénk segíteni az embereken és ehhez partnereket keresünk. Olyan lelkes, hosszú hajú nőket és férfiakat, akik a hajuk levágatásával szeretnének támogatni közhasznú szervezeteket, vagy éppen parókát adományozni betegeknek. Mi adunk választási lehetőséget, hogy az adományod tényleg a megfelelő helyre kerüljön, ha esetleg nem felel meg parókának! Nálunk minden nyomon követhető, így pontosan tudod majd, hogy hajad hova került.

***

A Curly Hajadományozó Alapítványnál azért dolgozunk, hogy a hozzánk beérkező hosszú hajakból paróka készülhessen rákos betegek részére ingyen. Sajnos nem minden hajból lehet paróka, de mivel a haj érték, ezért az értékéből az adományozó mást is tud támogatni, például cica otthont bolhanyakörvvel, vagy fogyatékkal élő személyt színházi előadással. Célunk, hogy a hajban rejlő értékek által másnak örömet szerezzünk.

***

A Curly Hajadományozó Alapítványnál úgy gondoltuk, hogy nem elég csak hajat adományozni parókának, mert rengeteg embernek rövidebb a haja a parókának felhasználható hossznál, így tovább mentünk. Azt tapasztaltuk, hogy kifejezetten hajdúsításhoz pont a 25-40 cm közötti hosszúságot keresik, ami parókához elég rövid. Azt is tudjuk, hogy sok szervezet küzd hiányokkal, mint apróbb tárgyak, eszközök, kisegítő berendezések, amikre nem tudnak pályázni, de szükségük lenne a mindennapok kihívásaihoz. Ezért mi a parókához rövid hajak értékét ezeknek a szervezeteknek adjuk, mellette igyekszünk minél több kemoterápián átesett betegnek parókához jutni ingyen.

You may also like...