2018-11-13

Winkler Vilmosné Marcsi

Marcsi a budaörsi orvosi rendelő asszisztense. 1994-ben, pályakezdőként kezdett el Budaörsön dolgozni, az első tizenkét évben laboratóriumi munkát végzett.

 

“A laboratórium mellett párhuzamosan a szakrendeléseken is, többek között a diabetológián is dolgoztam., Ez volt az az irány ami végül az összes közül az elsőszámúvá vált, miután megszereztem hozzá a megfelelő szakasszisztensi képesítést. Ezzel a munkával sok emberen segíthettem, segítek és azon vagyok, hogy ez tovább is így folytatódjon, de nem érzem úgy, hogy ezért külön elismerésre lenne szükségem, hiszen ugyanúgy a dolgomat végeztem mint bármelyik másik ember a maga szakmájában.

Mindazonáltal azt elmondhatom magamról, hogy mindezt odaadással végzem és igyekszem mindig a maximumot nyújtani, hogy a kollégáim, valamint az ellátottak is elégedettek lehessenek azzal, amit én nyújtani tudok nekik a munkám révén. Mindent összevéve hálás vagyok, hogy mások elégedettek velem, ezzel motivációt adva ahhoz, hogy kitartsak és tovább folytassam, amit elhivatottan végzek: az emberek megsegítését.”

 

Winkler Vilmosnét azért szerettük volna bemutatni A Budaörsi NŐ fotókiállítás keretein belül, mert munkatársai, felettesei, és a betegek is, akik munkája során találkoznak vele nem csupán elégedettek vele, hanem szívesen keresik társaságát szaktudása és személyisége miatt is. A munkájához és az emberekhez való hozáálása is példaértékű.

 

 

AMILYENNEK MÁSOK LÁTJÁK

“Megbízható”

 

Winkler Marcsi, mint egészségügyi szakasszisztens 1994-tól folyamatosan dolgozik a Budaörsi Egészségügyi Központban. A rábízott feladatokat ellátta és szakmai tudását számos esetben bizonyította. Szakasszisztensként jól képzett és sok gyakorlatot szerzett eddigi munkássága alatt. Szakmai alázatát és hivatásszeretetét emelném ki, amire a jövőben mindenképpen lehet és kell is építeni. A betegek nagyon szeretik, kiváló munkáját és szeretetét nagyra értékelik.

Maga felé szakmai téren komoly elvárásokat támaszt, és ebből a szakma iránti erős motiváltsága tükröződik. Kiemelném még emberiességét, a betegekhez való végtelen türelmét és alázatát. Marcsi nagyon határozott személyiség, erős akarattal, amit a szakmai feladatoknak rendel alá. Sikerorientált és kitartó.

Ezek a jegyek alkalmassá teszik sokféle egészségügyi és humánus feladatra. Kedves, udvarias és szolgálatkész a betegekkel. Bármilyen kérdéssel lehet hozzá fordulni, amiben tud segít. Megbízható, rátermett a feladata ellátására. Hozzáállását és odaadó munkáját Köszöni egy hálás beteg.

Winkler Vilmosné Marcsival már 2005 óta dolgozom együtt a budaörsi szakrendelő intézetben. Személyében egy végtelenül segítőkész, precíz és nagy szakmai tudással rendelkező kolléganőt ismertem meg.

A szakrendelő intézetben számos rendelésen dolgozik rendületlenül, fáradtságot nem ismerve. A betegek és a kollegák is bármikor bizalommal fordulnak hozzá segítségért.

Winkler Vilmosnét Marcsikát 2005-ben ismertem meg. Együtt dolgoztunk 10 évig a budaörsi szakrendelőben. Marcsikáról csak szépeket tudok mondani, segítőkész, kedves mind a betegekkel mind a kollégákkal. Magas szintű szakmai tudásával erősíti az orvosok munkáját. Mindig jó kedvű, lelkes és nagyon rendszerető, ezeket a tulajdonságait is nagyon szeretem. Jó volt vele dolgozni.

Winkler Marcsival 6 éve dolgozom együtt a gégészeten. Szolgálatkész, elhivatott, mindig a betegek érdekeit figyeli, rendkívül empatikus. Kedves stílusa, fáradhatatlansága, kiváló memóriája a legjobbak közé emeli. Életének nagy részét a rendelőben tölti. Többféle szakrendelésen dolgozik, és mindegyiket a legnagyobb precizitással látja el. Kezdeményező készsége, önállósága, mély szakmai ismeretei messze túlmutatnak rendelőintézeti feladatain.

Winkler Vilmosné Marcsit 2003 óta ismerem, azóta dolgozom a budaörsi rendelőben. Marcsi mindig kedves és segítőkész volt, mind a betegekkel, mind a kollégáival szemben. Bármilyen problémával fordulunk felé mindig megpróbál segíteni. Én mindenkinek ilyen kedves és segítőkész kolleganőt kívánok. Hogy írjon egy anya a gyermekéről elfogulatlanul? Azt hiszem, sehogy, de próbálkozni lehet. Számomra ő a legjobb, legügyesebb, legemberibb ember. Mindig szolgálatkész, szorgalmas, megbízható gyerek volt. Felnőttként ezek a tulajdonságok még mélyebbek lettek. Szakmáját tekintve számára HIVATÁS nem szakma.

Az egészségügy számára a szép, a jó, a minden. Hivatása mellett a gyereknevelésben is jeleskedik. Megbízhatósága, segítőkészsége, türelme sok embert vonzott, és sokan megszerették. Mit lehet még írni elfogulatlanul. Remélem minden tulajdonságának hasznát veszi az életben. Sosem jó betegnek lenni, de ha már így hozta a sors nincs mit tenni. A rendelőbe járásban egy jó dolog van csupán Marcsi mosolya és kedvessége. Nagyon szereti az embereket, tisztelettel beszél mindenkivel.

Mintha a második otthona lenne az Egészségügyi Központ. Nagyon sokat dolgozik, és hiába tűnik néha fáradtnak, a feladatait mindig precízen, körültekintően végzi. Öröm vele együtt dolgozni, hisz mindig jókedélyű és lehet rá számítani. Mindig tartja a szavát és nem hátrál meg a kihívások elől. Nagyon leleményes és kitartó.

Kívánom neki, hogy mindent elérjen az életben amire csak vágyik, mert ő valóban megérdemli. Nagyon tisztességes és jó ember.

Marcsi rendkívül barátságos, és jóhumorú. Egy szürke hétfői napon is képes mosolyt csalni az ember arcára.

You may also like...