2019-02-20

Budaörsi tájképeket és képzőművészeti alkotásokat árverezünk el az idén

 

Az elmúlt négy évben, március 8-án, nőnapkor, 10 hölgyet mutattunk be a budaörsi Városháza aulájában egy fotókiállítás keretén belül. Ez idén sem lesz másként. A kiállításunk minden évben jótékony árveréssel zárul, idén a Lélekzuhany Gospel Kórust támogatjuk! 

 

A jótékonysági árverésből befolyt összeget 2015-ben a Budaörsi Mentőállomásnak ajánlottuk fel, 2016-ban Babagenetika mozgalomnak2017-ben a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, és a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány eszközvásárlását segítettük vele, 2018-ban a Budaörsi Tanodát támogattuk.

Idén a Lélekzuhany Gospel Kórus javára árverezünk el 10 budaörsi tájképeket és 10 képzőművészeti alkotást is, amit neves művészek ajánlottak fel.

Név szerint: Tóth József Füles, Gulyás Boglárka, Bodnár Gábor, Ráthonyi Kinga, Neil Wolstenholme, Györfi András, Nagy Gyöngyi, Kadosa Kiss József, Kádár Gabriella, Somogyi Ferenc.

Ezekre a tárgyakra március 8-tól április 8-ig lehet majd licitálni A Budaörsi NŐ közösség oldalán (FB/abudorsino).

 

A projekt különlegessége, hogy a korábbi évek Budaörsi NŐi segítenek a szervezésben, idejüket, energiájukat nem kímélve, így valósulhat meg ez a különleges kiállítás évről évre! 

 

A kiállítás megnyitó ünnepsége 2019. március 8-án 18 órakor lesz. Ott derül majd ki, hogy ki a 10 kiválasztott hölgy idén.

 A képeket egy hónapon keresztül lehet megtekinteni a Városháza aulájában.

 

 

 

 

You may also like...